Om mig

Din framgång är min framgång

Jag är ett nyfiket innovativt kommunikationsdrivet modeproffs med 26 års erfarenhet av högkvalitativ design, produktion & inköp samt kommunikation och försäljning av mode, sport & lifestyle. Jag har gedigen erfarenhet från både retail & e-commerce.

2010 fick jag äran bli nominerad till Global Fashion Awards i New York för att ha vänt omnichannel företaget Josefssons från underpresterande till stor internationell framgång i dåvarande RedCats / Ellos Koncernen.

Med bakgrund inom high end production - där varje detalj i plagget skärskådas -  i kombination med design, varumärkesbyggande, försäljning, marknadsföring och ledarskap åt Sveriges kedjor och varumärken kan jag idag hjälpa jag  varumärken och företag att få helhetsbilden över sin business samt att kommunicera innovativt med sin målgrupp. Eller så går jag in och pinpointar ett område där de behöver hjälp för stunden. Jag också är aktiv i styrelser och advisory boards för startups och utbildar och föreläser när tid ges. Alla förslag är välkomna. 

"Att alltid vara nyfiken, hålla sig á jour med framtidens utveckling,  konsumentens behov samt att ständigt sträva efter att bli bättre är drivkraften i allt oavsett uppdrag"