Våra tjänster för ditt varumärkes framgång

Läs mer om vår expertis

Concept Development

Med 26 års erfarenhet av att bygga och designa koncept åt Skandinaviens ledande modekedjor och varumärken kan vi hjälpa dig med din branding och design så att du når igenom bruset. Vill du skapa nytt koncept inom mode, lifestyle eller sport? Behöver du tillfällig avlastning med din design? Vi har stor erfarenhet från att bygga och förändra koncept i tillväxt, kanske vill säkra ditt varumärkes framtid genom att bygga en varumärkesplattform att luta dig mot i tillväxt och förändring? Skapa en ständigt föränderlig målgruppsdefiniering och att redan från första pennstreck tänka slutkund och försäljning utan att förlora kreativ höjd. Vi har designat och produktutvecklat för högprofilerade varumärken och endast bästa passform, kvalitet och starkt hållbarhetstänk duger för oss! Tveka inte att höra av dig med dina frågor. Din framgång är vår framgång!

Brand Communication

Att slänga pengar på digital marknadsföring utan att ha en röd tråd som genomsyrar allt du kommunicerar eller kundanpassat attraktivt material är som att slänga pengar i sjön. Vi kan hjälpa dig med en varumärkesplattform med fokus på digitala upplevelsen och förståelse för CRM - customer relationship management. Ett verktyg som hjälper alla som berör varumärket att bevara och stärka varumärkets DNA. Tillsammans skapar vi ett verktyg för att tränga igenom bruset i alla kanaler där just din kund befinner sig. Vi kan också vara Din Art Director och Copywriter och skapa säljande storytelling och contentmarketing som attraherar just Din kund med säljande attraktivt material. Både för tryck och web. Såsom kampanjer, branding, etiketter, nyhetsbrev, sociala media, hemsida, produktkataloger, säsongs planering av budskap i alla kanaler. Vi har jobbat med de ledande modehusen och högprofilerade varumärken, med stark fokus på digital marketing. Stor erfarenhet från att både strategiskt leda kommunikativa budskapet samt att operativt utföra det. Brand DNA tillhör framtidens vinnare!

Garment Production & Inköp

Det spelar ingen roll hur snygga koncept du än skapar, kan du inte producera dem genom framgångsrika samarbeten med fabrikerna så är jobbet ogjort. Vi har 26 års erfarenhet av att produktutveckla och producera alla typer av produkter över hela världen i nära framgångsrika samarbeten med producenterna. Det ställs allt högre krav på hållbarhet, miljö och etik inom produktionsledet. För att inte tala om rätt passform och hög kvalitet som får plagget hålla länge! Vi hjälper Dig hitta rätt produktionskanal, ställa de rätta frågorna, bygga finansiella kalkyler som håller, förhandla fram rätt villkor samt skapa processer för inköp, produktion och supply chain som gör dig konkurrenskraftig och redo för framtiden. Vare sig du vill köpa tygerna själv och ha kontroll på alla delar eller köpa färdigt plagg. Vare sig du är ett stort företag som vill anpassa ditt hållbarhets tänk och produktionsprocesser till framtiden eller ett nystartat som vill göra rätt från början. Vi har erfarenhet från produktion åt de flesta av Sveriges ledande kedjor och varumärken och kan även hjälpa dig med frakter och logistiklösningar.  Vi har erfarenhet från startups samt internationella varumärken och alla är välkomna med sin förfrågan.

Strategic leadership

Ta ett helhetsgrepp över organisationen och skapa processer integrerade över design, inköp och kommunikation. Utnyttja kombinationen av vår långa erfarenhet från både storbolag och startups samt innovativa nätverk till att skapa flexibla processer anpassade för framtiden. Vi har erfarenhet av att leda i tillväxt och förändring samt att få med personalen på resan. Tänk nytt och innovativt hitta nya affärsmöjligheter. Eller låt oss vara din strategiska chef för att bygga synergieffekter som stärker din personal i sitt dagliga jobb. Vi har erfarenhet av ledande positioner inom både e-commerce och retail och kan hjälpa dig med affärsutveckling inom design, inköp och kommunikation. Med har stor erfarenhet av bygga koncept som presterar finansiellt. Skapa en positiv kultur internt genom visualisering och engagerande presentationer. Tänk nytt och innovativt hitta nya affärsmöjligheter.