Våra tjänster för ditt varumärkes framgång

Läs mer om vår expertis

Concept Development

Låt mig hjälpa Dig förverkliga Din dröm! Vill du skapa nytt koncept? Behöver du tillfällig avlastning med din design? Med 25 årig erfarenhet från framgångsrik design av koncept både i Sverige och internationellt hjälper jag dig skapa framgång med genomtänkt sortiment till en väl definierad målgrupp. Eftersom jag gjort kläder till Sveriges ledande high end så är enbart högsta kvalitet, bästa passform och fokus på hållbarhet godkänt. Jag har koll på trender och framtid och kan hjälpa dig bygga teman och inspirera till plaggtyper, färger och inriktningar. Din framgång är min framgång! Jag har stor erfarenhet av dam, barn, herr, sport & accessoarer samt både retail, online och omni-channel. Kontakt mig med din förfrågan så skräddarsyr vi något för att göra dig framgångsrik!

Brand Communication

Att slänga pengar på digital marknadsföring utan att ha en röd tråd som genomsyrar allt du kommunicerar eller kundanpassat attraktivt material är som att slänga pengar i sjön. Jag kan hjälpa dig med en varumärkesplattform som hjälper alla som berör varumärket att bevara och stärka varumärkets DNA. Tillsammans skapar vi ett verktyg för att tränga igenom bruset i alla kanaler. Jag kan vara Din Art Director och Copywriter och skapa säljande storytelling som attraherar just Din kund med säljande attraktivt material. Både för tryck och web. Jag har jobbat med de ledande modehusen och högprofilerade varumärken. . Jag har stor erfarenhet från att skapa och planera kampanjer för säljande kommunikation i alla kanaler!  Jag har stor erfarenhet från både internationell e-commerce, retail, omni-channel och startups. Och har en ständig koll på omvärldens kommunikation. 

Garment Production

Det ställs allt högre krav på hållbarhet, miljö och etik inom produktionsledet. För att inte tala om rätt passform och hög kvalitet som får plagget hålla länge! Låt mig hjälpa Dig hitta rätt produktionskanal, ställa de rätta frågorna, bygga finansiella kalkyler som håller, förhandla fram rätt villkor samt skapa processer för inköp, produktion och supply chain som gör dig konkurrenskraftig och redo för framtiden. Vare sig du vill köpa tygerna själv och ha kontroll på alla delar eller köpa färdigt plagg. Vare sig du är ett stort företag som vill anpassa ditt hållbarhets tänk och produktionsprocesser till framtiden eller ett nystartat som vill göra rätt från början. Jag har erfarenhet från produktion åt de flesta av Sveriges ledande kedjor och varumärken och kan även hjälpa dig med frakter och logistiklösningar.  Jag har erfarenhet från startups samt internationella varumärken och alla är välkomna med sin förfrågan.

Strategic leadership

Ta ett helhetsgrepp över organisationen och skapa processer integrerade över design, inköp och kommunikation. Utnyttja kombinationen av min långa erfarenhet från både storbolag och startups samt innovativa nätverk till att skapa flexibla processer anpassade för framtiden. Tänk nytt och innovativt hitta nya affärsmöjligheter. Eller låt mig vara din strategiska chef för att bygga synergieffekter som stärker din personal i sitt dagliga jobb. Jag har erfarenhet av ledande positioner inom både e-commerce och retail. Jag kan hjälpa dig med affärsutveckling inom design, inköp och kommunikation och har stor erfarenhet av bygga koncept som presterar finansiellt. Skapa en positiv kultur internt genom visualisering och engagerande presentationer. Tänk nytt och innovativt hitta nya affärsmöjligheter. Gör ditt varumärke, företag och personal redo för framtiden!